Yhteisöllisyyttä kahdessa kerroksessa

Tavallisesti SparkUp on avoinna arkisin klo 9.00–16.30, mutta toimintaa on usein myös iltaisin. SparkUpin n. 800 neliömetrin tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen.

SparkUpissa käytössäsi on ilman varausta keittiön yhteydessä sijaitsevat työpisteet.

Lisäksi SparkUpissa on varattavissa 100 henkilön tapahtuma-areena isolla näytöllä ja noin 20 henkilön valmennushuone jossa on videotykki.

Tilavaraukset


Varaa online

Lisätietoja tilavarauksista: Elias Savonlahti, elias.savonlahti@turkubusinessregion.com

Varattavat tilat

Tapahtuma-areena ja valmennushuone Silo ovat varattavissa maksutta yrittäjyyteen liittyviin tapahtumiin ja tapaamisiin. Kahta neuvotteluhuonetta tarjoamme maksutta aivan alkuvaiheen tiimeille 4 tuntia kuussa.

SparkUpin tapahtuma-areena
SparkUpin tapahtuma-areena

Tapahtuma-areena sopii workshopeille, luennoille, hackathoneille ja muille vastaaville isoikkin tilaisuuksille. Maksimihenkilömäärä on 100. Tilassa on iso näyttö, esitystietokone, kaksi mikkiä ja äänentoistojärjestelmä.

Valmennushuone Silo SparkUpin toisessa kerroksessa sopii enintään 20 hengen valmennuksille ja kokouksille. Tilassa on videotykki ja näyttö sekä äänentoistojärjestelmä.

Kokoushuone Trikoo on sopiva enintään kuuden ja pienempi kokoushuone Sulo neljän hengen tapaamisille. Molemmat sijaitsevat SparkUpin ensimmäisessä kerroksessa. Molemmissa tiloissa televisio ja valkotaulu.

SparkUpin keittiön yhteydessä olevat tilat ovat käytettävissäsi ilman ajanvarausta.