Turku Science Park Oy Ltd

Seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy

Turku Science Park Oy on voittoa tuottamaton Turun seutukunnan yhteinen kehitysyhtiö, joka tekee tiivistä yhteistyötä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti kaikkien elinkeinotoimijoiden kanssa. Yhtiö tuottaa ja koordinoi palveluja yrityksen perustamisesta aina kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistämiseen asti.


Boost Turku

Boost – Entrepreneurship society for students and researchers

  • Community of enthusiastic people
  • Learn by doing
  • Hackathons, accelerators and workshops
  • Award-winning Startup Journey accelerator for early-stage startups

Creve – Luovien alojen virtuaalinen yrityspalvelu

Creve on valtakunnallisesti toimiva luovien alojen virtuaalinen yrityspalvelu, josta saat tukea, verkostoja ja konkreettista apua liiketoimintasi toteuttamiseen: yrittäjäksi kasvamiseen, yritystoiminnan suunnitteluun, käynnistämiseen, kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Creven palvelut on suunniteltu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille ja liiketoiminnan alkuvaiheessa oleville yrittäjille luovilla aloilla.

Eri alojen yrityksille tarjoamme Crevessä palveluja luovan osaamisen hyödyntämiseksi liiketoiminnan kilpailuetuna. Yritykset ovat löytäneet Crevestä myös kumppanin luovan osaamisen ja liiketoiminnan valmennuksiin sekä kiinnostavan alustajan yritystapahtumiin, tilaisuuksiin tai kokouksiin.


Nuori Yrittäjyys

Nuori Yrittäjyys ry – Yrittäjyyskasvatusta peruskoulusta yliopistoon

Vaikutamme toiminnallamme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoihin – tekemällä oppien! Olemme yhteistyökumppani koulutuksen järjestäjien, päätöksentekijöiden, yrityselämän ja nuorten välillä. Autamme koulutuksen järjestäjiä toteuttamaan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen opetusta opinto-ohjelmiemme kautta tarjoamalla opettajille opetussuunnitelman mukaisia työvälineitä opetuksen tueksi esiopetuksesta korkea-asteelle. 

SparkUp’illa järjestetään vuosittain Turun korkeakoulujen yhteinen Vuosi yrittäjänä -kurssi (Startup!). Kurssilta on syntynyt monta turkulaista menestystarinaa, kuten Saana ja Olli, Entis ja Cuitu. Vuosi yrittäjänä -kurssi on Nuori Yrittäjyys ry:n nuorille suunnattu yrittäjyysohjelma.